Introductie
Verwarming
Storing CV
Vloerverwarming
Duurzame Energie
Loodgieten
Dak- en zinkwerken
Links
Onderhoud en Service
24h dienst
CV-ketels
Veel gestelde vragen?
Welkom bij...
CV-ketels

Wij zijn een Hoog Rendement-installateur en werken o.a. met de merken Vaillant, Remeha, AWB, Nefit. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en garant staan voor een snelle en adequate service. U kunt bij ons rekenen op volledige ondersteuning van de fabrikant en een directe garantielijn met de desbetreffende fabrikant hebben. Dit gezien wij een zelfstang installatiebedrijf zijn, wat inhoud dat wij geen dealerschap met de fabrikanten aangaan, kunnen wij altijd vrijblijvend een op dat moment passende cv ketel bij u offreren.

Energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid van uw ketel
Iedere ketel moet voldoen aan de strenge eisen die door Gaskeur zijn opgelegd. Als een ketel op de markt wordt gebracht, controleert Gaskeur de ketel op deze eisen en wordt vastgelegd welke
labels de ketel toegekend krijgt. Deze labels geven aan hoe zuinig en milieuvriendelijk de ketel is en hoe hoog het rendement is.

U kunt extra energie besparen door tegelijk met een nieuwe HR-ketel een zonneboiler of warmtepompboiler te plaatsen, als aanvulling op de warmwatervoorziening.

De meest zuinige ketel is een HR107. Wat u bespaart op de energierekening, is bijna altijd meer dan de extra kosten die u maakt voor de aanschaf, de installatie en de hogere onderhoudskosten van dit type ketel.

Wanneer is het verstandig een nieuwe CV-ketel aan te schaffen?
Of een ketel aan vervanging toe is, hangt af van het type installatie, bouwjaar en het gasverbruik per jaar.

Wij adviseren u graag. 


 

IntroductieVerwarmingStoring CVVloerverwarmingDuurzame EnergieLoodgietenDak- en zinkwerkenLinks